06-07/05/22: 1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΠΑ.Λ. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΚΡΑΦΙΤΙ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
στον χώρο του σχολείου
Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022 και του θεσμού «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.», μαθητές από σχολεία της περιοχής ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο ανοιχτό κάλεσμα του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑ.Λ. Αγίου Νικολάου Κρήτης και αποτύπωσαν τις καλλιτεχνικές ανησυχίες τους στους τοίχους του σχολείου ξεδιπλώνοντας ελεύθερα την έμπνευση και το ταλέντο τους. Αισθάνθηκαν με τον τρόπο αυτό ότι το σχολείο τους «αγκαλιάζει» και τους δίνει χρόνο και χώρο να εκφραστούν. Κομμένα συρματοπλέγματα και πουλιά, ο φάρος της ελπίδας, λουλούδια, μορφές από κόμικς, ελεύθερες χρωματικές συνθέσεις, τρισδιάστατα πολύχρωμα συνθήματα και άλλα αντίγραφα έργων τέχνης κοσμούν πλέον τους τοίχους του σχολείου.
Το λογότυπο του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας και η υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας ΕΕΚΔΒΜ&Ν δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την εκδήλωση! 👏👏👏
“Αλήθεια, πόσες μορφές έχει η «Ελευθερία» και πόσες «ελευθερίες» αναζητά ο σύγχρονος άνθρωπος καθημερινά; Είναι άραγε πραγματικά πολλές ή μήπως η «Ελευθερία» είναι μία αλλά πολυπρόσωπη;”
“Get your freedom pass… Catch the life bus”
Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα μας στο facebook εδώ: